G.I. Joe 2 prinde contur!

Dupa ce Rhett Reese şi Paul Wernick au anuntat ca au terminat scenariul pentru sequelul "GI Joe", Hasbro CEO Brian Goldner a declarat celor de la MTV News intr-un interviu scurt, cate ceva despre potentialul scenariu al filmului, ceea ce denota ca G.I. Joe 2 este in procesul de a deveni realitate.



- "Evident, ştim de la finalul filmului că preşedintele este un impostor.Va puteti pune imaginatia la lucru doar pornind de la acest fapt.Ce ar insemna asta? Vă pot spune doar ca este o poveste complicata, cu multa actiune având la baza cronologia din primul film."

Intre timp, Movieweb a vorbit cu Jon M. Chu, unul dintre potentiali candidati in distributia viitorului sequel.

- "Este decizia lor acum. Eu am vorbit cu ei in prealabil si se pare ca decizia de continuare a filmului ramane. Eu sunt implicat in acest proiect chiar si in momentul de fata, dar nu se stie niciodata cum decurg lucrurile." spune Chu.

"Am vrea sa fie altfel de data asta, nu am vrea ca continuarea G.I. Joe sa fie un film ce se adreseaza doar copiilor. Cu siguranta primului film i-a lipsit ceva si momentan incercam sa descoperim ce este acel ceva care ar putea face din G.I.Joe 2 un film mai puternic.Nu este o treaba usoara." spune Chu.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger