Info si Poze noi "The Hobbit"


Daca esti un admirator al lui J.R.R. Tolkien asa cum sunt eu, nu neaparat al filmelor lui Peter Jackson ci al intregului univers pe care Tolkien l-a creat cu atata desavarsire, atunci astepti cu nerabdare orice stire sau noutate legata de acest subiect.
Dupa cum bine am precizat in alte articole, masinaria de productie a lui Peter Jackson s-a pus in miscare, termenul inceperilor filmarilor se apropie rapid, iar pregatirile sunt in toi si mai exact toate decorurile si locatiile care trebuie sa recunoastem au fost intotdeuna un punct forte intr-o asemenea productie.

Gandul ne duce la peisaje spectaculare din Middle Earth, peisaje pe care le-am admirat in trilogia Lord Of The Rings, si mai ales la costume, care trebuie sa se integreze in peisajele respective, fiecare rasa avand nevoie de un alt costum si un alt decor.
Din cauza fanilor si a celor care sunt atat de obsedati de detalii, creearea unei asemenea super productii devine dificila uneori mai ales cand e vorba si de un regizor care cunoaste universul Tolkien si care stie ca fani aprecieaza orice detaliu care aduce un plus unei povesti indragite.
Cu zeci de miilioane de fani atenti la detalii si zeci de comunitati online care pandesc orice miscare a echipei de productie si a regizorului, nu e de mirare ca Peter Jackson stie sa puna pret pe amanunte, costume si decoruri.
Niste poze exclusive aratand platourile filmului "The Hobbit" in Miramar, Noua Zeelandă au fost prezentate pe siteul The One Ring, si mai exact ceea ce arata ca o fortareata Dwarf, probabil un peisaj ce va face parte din aventurile dwarfilor prin Lonely Mountain.

Cel putin asta speculeaza fanii, dar ar putea la fel de bine fi si o incapere din Moria sau orice alta locatie din aventruile lui Bilbo si cei 12 Dwarfi.

Dupa ce siteul Stuff a prezentat prima conferinta de presa cu cei 12 actori ce vor juca rolurile dwarfilor, vorbind despre The Hobbit actorul Aidan Turner a lasat sa se inteleaga ca momentan toata lumea este prezenta pe platoruile de filmare ba chiar uni actori din distributie se afla intr-un antrenament coontinu pentru viitoarele roluri.

De asemenea toti cei 12 actori distribuiti in rolurile dwarfilor care calatoresc cu Bilbo se afla intr-un proces de transformare crescandu-si barbile atat de necesare pentru aceste complicate roluri.
In principiu toate lucrurile sunt la locul lor si totul decurge cat se poate de bine.

Dupa ce initial era vorba de luna Mai, crezi ca filmarile pentru The Hobbit vor incepe in 21 Martie 2011, sau vor mai fi si alte amanari?

Daca vreti mai multe noutati si informatii foarte in detaliu despre aceasta productie puteti urmari:

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger