First Trailer Thriller Apollo 18

Thriller-ul produs de Timur Bekmambetov s-a furisat cumva in productie in noiembrie anul trecut, si este pregatit pentru a fi lansat in aceasta primavara.
Cu cat mai mult s-a incercat sa se tina secret subiectul filmului cu atat mai mult a starnit imaginatia unora.
Facut pe tendinte actuale filmul horror Apollo 18 are o turnura eleganta doarece se intampla in spatiu, adaugand acel realism stilizat, care pare sa prinda la public. Trebuie sa mai mentionam aici faptul ca filmul este bazat pe o misiune spatiala anulata.
Practic Gonzalo López-Gallego regizorul filmului, nu are la activ alte super productii, probabil asta fiind primul film cu circulatie internationala in limba engleza.
Aveam asteptari mari de la filmul Apollo 18, subiect in jurul caruia se puteau construi zeci de ideei speculative sau macar un scenariu care sa fi avut ceva original in el.
Atunci cand afisul original s-a lansat sperantele au crescut vertiginos, Apollo 18 fiind unul din filmele pe care personal mizam, fiind un inrait cititor si consumator de sci-fi.
Dupa lansarea trailer-ului asteptarile mele au scazut aproape de limita de a nu mai gasi rabdarea necesara da a mai vedea inca un film thriller facut in genul asta.
Cumva mi se pare ca au luat ceea ce ar fi putut fi unic şi original si au reusit sa il transforme in ceva care are aspectul unui proiect cu buget foarte mic.
Este trist sa vezi cum se folosesc de un titlu cunoscut cum e Apollo 18 pentru a transforma o idee originala in cu totul altceva.
Apollo 18 prezinta intamplari care incearca sa ne aduca in atentie, un fel de montaj ramas neatins de la respectiva misiune, intr-un stil cinematografic de fals documentar, stil ce a fost facut celebru de filme ca The Blair Witch Project, Paranormal Activity si continuarea Paranormal Activitatea 2.
Apollo 18 are premiera in USA pe 22 aprilie 2011.

Eu sincer nu mai am rabdare la asemenea filme mai ales ca ideea a mai fost folosita in atatea zeci de filme care se petreceau in spatiu iar introducerea unor monstri si a unor maladii asemanatoare celor zombi imi pare destul de ridicola avand in vedere titlul filmului.
Tu ce crezi despre trailer ?



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger