"Ups there it is" Big Mommas: Like Father, Like Son

Martin Lawrence s-a reintors la rolul de comedie din Big Momma, rol ce se pare ca l-a insusit destul de bine, altfel nu ne-am fi explicat cum filmul a ajuns la o a treia parte.
Comedian desavarsit si cu un talent unic, Martin Lawrence, a fost prezent acum doua zile la talk-show-ul Conan unde a marturisit ca dupa 14 ani de relatie, in sfarsit s-a casatorit cu femeia care i-a daruit 2 copii, Shamika Gibbs.
Cu un total de 3 copii (unul dintr-o casatorie anterioara) el declara ca copii lui nu au vazut niciodata showurile de Stand-up comedy si ca nu le vor vedea decat atunci cand vor implini 18 ani.
De asemenea Martin a mai dezvaluit ca in primavara acestui an va porni intr-un turneu cu un nou show de stand-up comedy.

Noua sa comedie Big Mommas Like Father Like Son va avea premiera in Romania in data de 4 Martie 2011 dar filmul a avut deja parte de o lansare in premiera mondiala in Uk in data de 16 Februarie.
Agentul FBI Malcom Turner (Martin Lawrence) şi fiul său de 17 ani, Trent (Brandon T. Jackson), trebuie sa traiasca sub acoperire dupa ce Trent este martorul unei crime.
Acum ca Malcolm redevine populara Coana mare, Trent va trebui sa preia identitatea lui Charmaine, un personaj inventat, eleva la o scoala de fete, unde tatal si fiul se ascund pentru a nu fi gasiti de criminal.

Crezi ca se termina aici aventurile lui Big Momma sau vom mai avea parte si de alte continuari, eventual fara Martin Lawrence?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger