Shane Black este noul regizor Iron Man 3

Da, in sfarsit Shane Black revine la un blockbuster demn de talentul sau, Iron Man 3.
Nu de alta dar in ultima vreme nu am mai auzit nimic de el si daca este cineva care merita sa fie promovat sau pus in postura de a orchestra un blockbuster acela este Shane Black.
Pentru cei care nu au auzit de el, va spun ca este un scenarist extrem de talentat, unul din pionieri industriei cinematografice, Shane fiind cel care a revolutionat intr-un mod pozitiv toate filmele de actiune cu scenarile sale.
Si-a inceput cariera ca si actor jucand diferite roluri secundare printre care si un rol minor in Predator.
In jurul anul 1987 a vandut primul scenariu pentru filmul Lethal Weapon ca mai apoi sa fie co-scenarist pentru Lethal Weapon 2. De atunci el a facut bani in mod substanţial mai mult ca un scenarist.
La apogeul carierei sale Shane Black era cel mai bine platit scenarist din industria de film de la Hollywood, facand 4 milioane dolari pentru scenariul Long Kiss Goodnight.
The Last Boy Scout, Last Action Hero, Kis Kiss Bang Bang unde Shane a fost si regizor sunt doar cateva dintre scenarile pe care Shane le-a scris.
Daca inca nu v-am convins ca merita scaunul de regizor pentru urmatorul Iron Man atunci ati face bine sa revedeti cateva din filmele ale carui scenariu le-a scris si sa aprofundati complexitatea lor.

Deadline scrie ca Marvel a intrat in negocieri finale cu Shane pentru continuarea filmului Iron Man.
Black il va inlocui pe Jon Favreau, care a regizat primele doua filme Iron Man, si care a parasit echipa pentru alte proiecte (Disney's Magic Kingdom).
In ciuda carierei sale de scenarist, filmul va fi doar a doua incercare a lui Shane Black de a regiza un blockbuster.
Sper doar ca din pozitia de regizor sa poata sa scrie si scenariul, altfel nu cred ca va avea o mare importanta in aspectul filmului.

Crezi ca Jon Favreau ar fi fost mai potrivit sa regizeze si Iron Man 3?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger