"Prometheus" a lui Ridely Scott are doar "ADN" de Alien.

Atunci cand e vorba de Ridley Scott si mai ales de franciza Alien, pot spune ca zvonurile o iau razna si ajung la grad de barfa totala.
In ciuda fluxului recent de zvonuri ca Prometheus al lui Ridley Scott va contine si forme de viata xenomorfe din Alien sau misteriosul Space Jockey, celebrul regizor sustine ca filmul nu va fi o continuare a clasicului sci-fi din 1979.

Din cate se stie momentan, Prometheus este un titlu de lucru ceea ce inseamna ca titlul final al filmului ar putea inca suferi modificari majore pana la lansarea lui oficiala.
Ne e clar de pe acum ca va fi o revenire monumentala la una dintre cele mai bune francize sci-fi create vreodata a Domnului Scott, care este unul dintre foarte putini regizori din zilele noastre cu imaginatia vizuala necesara pentru a face un astfel de film.
Cat despre celebrele zvonuri despre o posibila continuare a unui film Alien, ne este clar ca Ridley Scott nu vrea o continuare a franzizei ci doar un film original care sa contina putine informatii despre creaturile din filmul clasic.
Un singur lucru iese in evidenta : va fi un Sci-Fi si este Ridely Scott.
Chiar daca va contine urme din Alien, sau nu.

Idris Elba, Sean Harris, si Kate Dickie au semnat pentru a juca in filmul Prometheus, si la fel ca restul echipei filmului, care o include printre altele si pe Charlize Theron, au fost fortati sa jure ca vor pastra subiectul filmului secret, permitandu-le sa citeasca scenariul doar atunci cand au vizitat biroul directorului de producţie.
Singurul interviu oficial despre Prometheus vine de la Scott insuşi, care ne-a tachinat si in trecut, de data aceasta dezvaluin doar faptul ca aceasta va avea "ADN-ul filmului Alien ca sa spunem asa, si mai in gluma mai in serios a declarat celor de la Daily Mail ca :
- "Este povestea a creatiei, zeii si oamenii care au stat impotriva lor.
Va pot spune ca nu va fi un film mic."


Pentru cei care nu stiu mitologia greaca antica, Prometeu a fost un Titan razvratit impotriva lui Zeus, dar prieten al oamenilor carora le-a daruit focul si ratiunea si pe care i-a invatat mestesugurile esentiale, fiind pedepsit de Zeus pentru activitateasa de erou civilizator cu un vultur care-i devora ficatul zilnic.

Ridely Scott spune ca Prometheus va incepe productia in trei saptamani, in studiourile Pinewood din California.
Filmul este programat pentru lansare pe 08 iunie 2012.



Pana atunci nu ne ramane decat sa speculam.
Ai vreo parere despre Prometheus?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger