Pe scurt : Stirile Inceputului De Saptamana!

Cateva stiri pe scurt despre filmul "24", zvonuri despre Star Trek 2, Ghost Rider, Les Miserables, Playing The Field au aparut online!

Poducatorul Howard Gordon a declarat ca filmul "24" este in asteptare pentru moment, desi tratative pentru film sunt in desfasurare. 


Simon Pegg (cel care a jucat in Star Trek: The Future Begins ca si Scotty) a dat un tweet despre continuarea "Star Trek", declarand ca : "Vorba vine cum ca scenariul nou pentru Star Trek 2 este EXTRAORDINAR, iar eu deabea astept sa il citesc si sa incepem filmarile!!!!"..."
O sursa apropiata de studiourile Paramount spune ca cei de la studio nu au vazut inca scenariul pentru Star Trek 2, dar acestia sunt deja dispusi sa cheltuiasca bani pe pre-productie pentru continuarea Star Trek.


Nicolas Cage confirma faptul ca continuarea la "Ghost Rider" va include o secventa originala cu totul noua si neasteptata, care va surpride fanii.


Regizorul filmului "King's Speech", Tom Hooper, a dezvaluit ca a primit o oferta de a regiza " Iron Man 3" dar ca a refuzat.Shane Black este acum regizorul filmului. Tom Hooper este in schimb in scaunul regizoral pentru o noua adaptare a "Les Miserables".

Gerard Butler a semnat pentru un rol principal intr-o comedie sportiva despre fotbal intitulata "Playing The Field".
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger