American Pie 4 se numeste Reunion

Atunci cand ai crezut ca ai vazut ultima data gasca din American Pie, sunt sigur ca nu te-ai gandit ca Universal coace o revenire a filmului.

Se pare ca in mod oficial Universal duce tratative cu trei din actori filmelor originale, Jason Biggs, Seann William Scott si Eugene Levy, pentru a aparea in noul film intitulat American Reunion, potrivit celor de la Hollywood Reporter.

Stiam de ceva timp ca American Pie va avea parte de o revenire, si ca intentia era de a reuni membrii distributiei originale, iar faptul ca scriitorii Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg (Harold & Kumar) vor scrie si scenariul pentru American Reunion nu face decat sa confirme acum faptul ca vom vedea o continuare mai hilara a celui mai celebru film cu adolescenti.

Se poarta de asemenea negocieri cu Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari si Jennifer Coolidge pentru a-si relua rolurile lor din filmul intial. American Reunion, care ar fi oficial cel de-al patrulea film American Pie cu distributia originala, dar filmul numarul opt intr-o franciza care a lansat unele continuari direct-to-dvd, ar putea trata subiectul reveniri gasti acasa in Michigan pentru reuniunea lor de liceu.

O sa va tinem la curent cu dezvoltarea proiectului pe viitor cu speranta ca cea mai faimoasa comedie despre adolescenti va avea parte de un scenariu original si hilar.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger