Liam Neeson in Taken 2

Dupa multe zvonuri si taraganari, lasand impresia ca nu ar mai vrea sa joace intr-o continuare a filmului Taken, Liam Neeson a semnat un contract pentru continuarea filmului.

Continuarea Taken a fost luata in calcul inca din primele saptamani ale lansari, avand in vedere un buget de 25 milioane de dolari folosit si faptul ca a scos cam 200 de milioane de dolari, sincer, ce regizor nu ar vrea o continuare?
Liam Neeson, cel care a avut un rol important spunem noi in succesul filmului, avea de gand sa isi ia restul anului liber, asta dupa ce ar fi terminat filmarile pentru Wrath of the Titans fapt ce nu prea se coordona cu dorinta regizorului Luc Besson de a incepe filmarile imediat.
Luand in considerare acest lucuru, Luc Besson a incercat sa recruteze mai multi actori pentru un viitor rol in Taken 2, printre care Sean Bean, Mickey Rourke, Ralph Fiennes, Ray Winstone si Jason Isaacs.
Toate acestea sunt deja de domeniul trecutului, doarece Besson si Liam Neeson au fost de acord cu inceperea productiei si a filmarilor pentru Taken 2 la finalul anului sau pentru inceputul anului 2012.
Besson a scris din nou scenariul in colaborare cu Robert Mark Kamen, iar Deadline rapoarteaza ca Olivier Megaton, cel care a regizat Transporter 3 pentru Besson, este in echipa, inlocuindu-l pe Pierre Morel.

O stire care ne aduce un dram de bucurie, doarece consideram ca Liam Neeson a facut un rol bine definit in filmul lui Luc Besson, nu doar ridicand filmul, dar si adaugandu-i o valoare pe piata cinematografica.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger