Captain America First Avenger - Super Trailer Oficial

Ieri, a fost lansat oficial trailer-ul Captain America.
De data aceasta avem parte de un trailer mai imbunatatit fata cele anterioare.
Noul trailer Captain America se concentreaza pe experienta lui Steve Rogers care are parte de o transformare ce va redefini viata lui, si pe faptul ca acesta va deveni soldatul care a dorit sa devina.
Avem parte si de o mica introducere a lui Stanley Tucci ca si Dr.Avraam Erskine si al rationamentului din spatele selectari lui Steve Rogers cel ce va deveni super soldatul Americii si explicit o mica imagine a tatalui lui Iron Man: Howard Stark.
Pentru cei ce inca nu stiau Captain America : First Avenger este primul film dintr-o serie de filme ce se vor lansa pe viitor si care fac parte din seria The Avengers.
Regizat de Joe Johnston, Captain America: Fist Avenger, avandu-l pe Chris Evans in rolul principal care joaca alaturi de Neal McDonough (Dum Dum Dugan), Tommy Lee Jones (Colonelul Phillips), Hugo Weaving (Red Skull), Atwell Hayley (Peggy Carter), Stanley Tucci (Avraam Erskine), Samuel L . Jackson (Nick Fury), Dominic Cooper (Howard Stark), Sebastian Stan (Barnes Bucky) si Derek Luke (Gabe Jones).

Captain America va fi in cinematografe in 22 iulie 2011 si Avengers este programat sa debuteze anul viitor in 4 mai.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger