Sinopsis oficial Wrath of the Titans

Oameni, zei, si semi-zei sunt determinati sa se intalneasca din nou, anul viitor in Wrath of the Titans sau Clash of the Titans 2.

Sam Worthington va purta din nou armura lui Perseus, fiul muritor al lui Zeus, aparator al omenirii, impreuna cu nominalizatul la Oscar Ralph Fiennes ca stapanul diabolic al lumii de dincolo Hades.
Productia la Wrath of the Titans a inceput si se pare ca Gemma Arterton nu va reveni in rolul Io.

Citeste mai jos sinopsis-ul oficial pentru Wrath of the Titans:

La un deceniu dupa infrangerea eroica a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington) fiul lui Zeus incearca sa traiasca o viata mai linistita ca pescar intr-un sat micut unde are grija de fiul sau de 10 ani, Helius.
Intre timp, o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre Zei si Titani.
Slabiti de lipsa omenirii de devotament, zeii sunt pe cale de a pierde controlul Titanilor inchisi in lumea de dincolo si a liderului lor feroce, Kronos, tatal celor trei frati Zeus, Hades si Poseidon.
Cei trei l-au detronat pe tatal lor cu mult timp in urma, lasandu-l sa putrezeasca in abisul sumbru al Tartarului, o pestera care se afla adanc in lumea cavernelor din lumea de dincolo.
Perseus nu poate ignora chemarea interioara care il indeamna sa ia atitudine impotriva planului lui Hades si a fiului adevarat a lui Zeus, Ares, care l-au tradat pe Zeus si planuiesc o detronare a lui, impreuna cu Kronos.
In felul acesta puterea Titanilor creste mai mult decat cea a lui Zeus care este lipsit de devotamentul omenirii astfel riscand sa dezlantuie iadul pe pamant.
Cerand ajutorul Reginei razboinice Andromeda, a fiului lui Poseidon, semizeul Argenor si a zeului decazut Hephaestus, Perseu porneste cu curaj intr-o cautare grea in lumea de dincolo cu intentia de al salva pe Zeus, astfel dejucand planurile Titanilor salvand omenirea de la distrugere
.


Wrath of the Titans are scenariul scris de noul venit Dan Mazeau, impreuna cu David Leslie Johnson si-nominalizatul la Oscar, Steven Knight.

La fel ca si anteriorul film Wrath Of The Titans nu va fi filmat in 3D ci ca fi convertit ulterior.

Sa speram ca Clash of the Titans 2, se va dovedi a fi mai bun decat predecesorul sau.
Vom afla asta deabea anul viitor pe 30 Martie.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger