Celebrul joc Doom are parte de o relansare!

Deci ... chiar nu a trecut mult vreme de cand am spus ca mai toate jocurile originale vor avea parte de un reboot (re-lansare,re-start,reinventare) si iata ca un zvon ne atrage atentia ca si cum ne-ar fi auzit gandurile.
Doom, cunoscutul joc video care a stresat o generatie, a sarit de pe ecranul computerului pe marele ecran in anul 2005 intr-o incercare nu foarte reusita de a reda subiectul jocului, o aventura terifianta, ducand publicul intr-un viitor intunecos cu toate acele elementele horror care au facut din joc un fenomen global.

Universal Pictures are in prezent planificat un reboot 3D a filmului "Doom" care se spera, va fi mai aproape de subiectul original al jocului video cu acelasi nume decat prima incercare de ecranizare.
Sa fim sinceri, nu prea ne vine sa credem ca de data asta va iesi ceva mai bun.
Probabil daca filmul din 2005, Doom, nu ar fi avut in distributie actori ca Dwayne Johnson sau Karl Urban ar fi fost o alta pelicula irosita.
O incercare noua de a readuce in atentia noastra acest subiect mult criticat la vremea respectiva de catre fani jocului, nu are nevoie doar de un 3D aruncat langa titlu pentru a avea succesul scontat.
Nu, doar acel 3D nu va aduce filmului adulatia celor care si-au petrecut zile intregi in fata calculatorului incercand sa termine jocul.
Probabil va trebui un regizor cu mult curaj, imaginatie si un buget de peste 150 de milioane de dolari pentru a face din Doom un blockbuster in adevaratul sens al cuvantului.
Pana cand toate aste se vor materializa o sa urmarim subiectul si zvonurile cu mare interes si va vom tine la curent.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger