The Expendables 2 nu va fi regizat de Sylvester Stallone.

Fanii filmului de actiune The Expendables vor fi aproape sigur incantati sa afle (daca nu banuiau pana acum) ca un sequel este programat pentru film, care s-ar putea tranforma intr-o franciza (se mai mira cineva?).
Cu toate criticile la adresa lui si parerile negative The Expendables a obtinut aproape 275 milioane dolari in intreaga lume, impotriva faptului ca a avut parte de un buget de productie de 100 milioane dolari
Momentan Sylvester Stallone nu este dispus sa mai regizeze si este in cautarea unui regizor pentru continuarea filmului, el totusi ocupandu-se de scenariu si bineinteles de distributie.
Cu o distributie de exceptie, The Expendables a atras atentia multor staruri de moment care sunt in negocieri, si a altora care initial nu au vrut sa participe la realizarea filmului, printre care si Jean Claude Van Damme.
In schimb, surse apropiate sustin ca Sly a avut deja intalniri cu cativa potentiali regizori pentru proiect.
De asemenea, sursele confirma faptul ca scenariul a fost deja scris de echipa Ken Kaufman (Space Cowboys) si Agosto David, acest lucru fiind o abatere de la perechea originala de scriitori, Dave Callaham si Stallone.
Sursa spune ca in prezent nu exista nici un cuvant despre ce tip de misiune va contine actiunea filmului, sau ce modificari poate suferi scenariul.
Probabil avand mai mult timp liber, exista o sansa sa il putem vedea intr-un rol mai atractiv pe Arnold Schwarzenegger?

Crezi intr-un The Expendables 2 care nu e regizat de Sylvester Stallone ? probabil cu aceeasi distributie.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger