Robocop - Un alt Faimos Remake Mult Asteptat

Daca nu stiai inca, afla ca faimosul Robocop din 1987 regizat de Paul Verhoeven (Total Recall,Basic Instinct) are parte de toata atentia necesara pentru a deveni din nou o trilogie de succes, intr-o noua era a cinematografiei, o era digitalizata.

La vremea respectiva Robocop a fost un fenomen si un film care a fost premiat cu un Oscar avand si 2 nominalizari la premiile BAFTA.
Ultimul film Robocop 3 a fost realizat in anul 1993.
De-a lungul timpului Robocop a devenit o figura arhicunoscuta iar replicile sale au facut deliciul multor generatii, el avand parte de un serial tv in 1988, benzi de desene animate, cartii de animatie , figurine de actiune si de curand chiar si de o propunere de plasare a unei statui in marime originala in orasul Detroit. (ai vazut clipul lui Peter Weller?)
Era o chestiune de timp si o certitudine ca va avea parte de un remake si implicit de o noua stilizare si un nou scenariu original.
Dupa ce multa vreme MGM a cochetat cu Darren Aronofsky pentru regia viitorului film (acesta parasind proiectul ulterior) iata ca Robocop are parte si de un scriitor pentru un scenariu original.
MGM l-a angajat pe Josh Zetumer sa scrie scenariul si pe regizorul Jose Padilha in scaunul de conducere a proiectului.
Mai mult ca sigur noile aventuri ale eroului politist Alex Murphy vor fi in 3D.
Asta e tot de ce era nevoie, pana la momentul de fata, pentru ca Robocop sa prinda viata intr-o noua era, si sa va spunem sincer, deabea asteptam sa vedem distributia viitorului film si ce imagine vor a duce producatori noului Robocop.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger