Super 8

Un trailer nou al filmului produs de Steven Spielberg si regizat de JJ Abrams, film ce este un omagiu adus anilor 80, Super 8, va fi atasat la la lansarea filmului Battle: Los Angeles, care a avut premiera azi nopte.
Se pare ca de data asta Paramount va lansa un trailer oficial ceva mai lung si mai explicativ avand in vedere ca premiera filmului Super 8 este destul de aporape.
Pentru a pregati acest moment cei de la Paramount Pictures au postat un sinopsis oficial pentru film.
Dezvaluirea sinopsis-ului oficial nu este de obicei o chestie mare dar studioul nu prea a lasat sa iasa la suprafata subiectul filmului pana acum.
Uite asa aflam si noi ca in vara anului 1979, un grup de prieteni devin martori unui mic accident feroviar intr-un mic oras din Ohio, accident pe care acestia il surprind pe o camera de filmat Super 8.
La scurt timp dupa accident ceva iese din daramaturi, ceva inuman, si incep disparitii neobisnuite si evenimente inexplicabile, lucru care il face pe ajutorul de serif local sa porneasca o ancheta proprie si sa incerce sa descopere adevarul despre ciudatul accident, adevar ce va fi mai inspaimantator decat si-ar fi putut imagina.
Regizat de J.J. Abrams din scenariul sau original, cu Amblin, Bad Robot şi Steven Spielberg ocupandu-se de productie, filmul va fi cu siguranta unul memorabil.
Super 8 are in distributie pe : Elle Fanning, Kyle Chandler, Ron Eldard, Noah Emmerich, Gabriel Basson, Joel Courtney, Ryan Lee, Zach Mills şi Amanda Michalka.

SUPER 8 va fi in cinematografe in 10 iunie.

Noul Trailer Super 8 :

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger