FOX amana serialul Terra Nova pana in toamna

In ciuda faptului ca serialul este foarte asteptat si ca numele lui Steven Spielberg ca producator face din el un produs foarte viabil, iata ca si serialele bune au parte de momente ciudate inca inainte de premiera.

In timp ce Fox a anuntat anterior ca asteptatul serial sci-fi Terra Nova va avea premiera in luna Mai, Kevin Reilly (Preşedintele Fox Entertainment) a anuntat ca serialul a fost amanat pana in toamna.
Iata declaratia sa:

- "Terra Nova este unul din serialele de televiziune cele mai ambitiose produse vreodata folosind technologie de ultima ora si efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV, toate astea fiind folosite pentru a crea lumea din noul serial Terra Nova facand din el un domeniu cu amploarea masiva necesitand mai mult timp pentru a fi realizat in post productie.
Acest aspect al serialului este esential, astfel incat suntem in masura sa intarziem serialul pana la o data viitoare pentru a oferi echipei de efecte vizuale timpul necesar pentru munca lor."


Deci toate astea din cauza efecteleor speciale.
Mai bine asa decat sa avem parte de efecte speciale de mana a doua.
Share this article :

3 comentarii:

Anonymous spunea...

Daca il mai amana odata se retrage si Steven Spielberg.
S-au mai vazut cazuri!

Ariel spunea...

Eu ma mir ca Spielberg a avut timp si de serialul asta.
Eh, nu e mult pana in toamna :)

Silviu spunea...

Nah, totul o sa fie ok, o sa vedeti.
La cati bani s-au investit serialul o sa fie bun, probabil de asta l-au amanat, ca sa iasa totul perfect avand in vedere ca Spielberg e meticulos si stie el ce stie.

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger