Justice League in 2013 - Invazia Super Eroilor

Warner Bros Motion Picture Group, a facut unele declaratii de curand, lasand fanii sa stie ca compania are unele planuri de anvergura pentru super-eroi DC.
De multa vreme se speculeaza pe seama mai multor productii cu eroi de benzi desenate. Avand in vedere multitudinea de eroi care ar putea invada ecranul marilor ecrane pe viitor nici nu incape indoiala ca unele din ele vor avea succes, iar altele nu.
Zvonuri despre planuri care includ un film pentru marile ecrane Justice League si un alt reboot pentru celebra franciza Batman (chiar daca Nolan nu va mai fi regizor) se propaga de mult, pana chiar si serialul Smallville a avut un episod intitulat exact asa, episod ce a prezentat mai multe indicii despre acest viitor film.
Directorul Warner Bros Jeff Robinov, sustine ca un film Justice League este in dezvoltare, impreun cu Flash si Wonder Woman.
De asemenea, Batman ar putea avea parte de un reboot dupa ce The Dark Knight Rises al lui Nolan se va lansa.
In plus, pentru a avea un film cu super-eroi care sa rivalizeze cu cel de la Marvel, Avengers, Heff Robinov a declarat ca echipa DC se va ocupa si de alte proiecte cinematografice precum Flash si Wonder Woman (nu este vorba despre serialul din toamna).


Heff Robinov, presedintele Warner Bros Motion Picture Group a lasat sa se inteleaga urmatoarele :
DC vrea sa aiba un film Justice League in cinematografe pana in 2013.
Un script Justice League este deja in lucrari.
Scenarile pentru filmele de sine statatoare Wonder Woman si Flash sunt deja in lucru.
Un film pentru marile ecrane Wonder Woman nu va fi in conflict cu show-ul TV.
Batman va fi in continuare o franciza chiar daca Nolan va termina trilogia si va parasi franciza asta insemnand ca Batman va vea parte de un reboot si o alta conceptie dupa ce Dark Knight Rises se va finaliza, probabil pentru a da o anumita continuitate noului film Justice League.
Cu toate acestea fiind spuse nu putem sa nu ne gandim la un alt reboot Batman si la declaratia lui Nolan care a sustinut in nenumarate randuri ca The Dark Knight si cele trei filme regizate si reinventate de el fac parte dintr-un univers separat.
Nu putem sa nu ne intrebam daca franciza Batman va mai fi la fel fara Nolan.
Era de asteptat ca Warner Bros sa creeze Justice League avand in vedere ultimele tendinte de la hollywood de a face superproductii cu super eroi (The Avengers, Green Lantern,SpiderMan,Captain America,X-Men,Wolferine,Iron Man,Green Hornet,Superman) mai ales ca acestea se comporta destul de bine in boxoffice, iar faptul ca DC detine drepturile legale ale multor eroi de benzi desenate nu face decat sa sustina ideea unor viitoare filme care sa-i contina pe toti acestia intr-o super productie.
Mai multe intrebari ne vin in minte acum :
Cat de saturata va fi piata la un moment dat?
Nu se va satura publicul de atatea filme cu super eroi?
Crezi ca daca Nolan a realizat o franciza de succes cu Batman va fi la fel cu toate celelalte?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger