Finalul e Aproape - Poster Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Harry Potter si lumea vrajitorilor plina de aventuri fantastice ia sfarsit, iar ultima parte a seriei promite a fi mai buna decat toate cele anterioare cu un ton dramatic si un scenariu intunecat.

In partea 2 din finalul epic al seriei Harry Potter, lupta dintre fortele binelui si a raului din lumea vrajitorilor escaladeaza la un nivel nemaivazut pana acum intr-un razboi total.
Miza nu a fost niciodata mai mare ca acum si nimeni nu este sigur in aceasta aventura.
Spre finalul aventuri, doar Harry Potter poate fi cel chemat sa faca sacrificiul suprem in timp ce se aproapie tot mai mult de confruntarea finala cu Lordul Voldemort.
Totul se termina aici.

In distributia Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 joaca : Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Jason Isaacs, Alan Rickman, David Thewlis, Julie Walters, Bonnie Wright.
Filmul este regizat de David Yates cu un scenariu de Steve Klove bazat pe romanul Harry Potter si Talismanele Mortii de JK Rowling, avandu-i ca producatori pe David Heyman, David Barron, J.K. Rowling.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
are premiera in 3D pe 15 Iulie anula acesta.

Warner Bros. a lansat un nou poster pentru Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 care il reprezinta pe Harry si Voldemort fata in fata gata de confruntarea epica care aduce finaluul.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger