Amy Adams este Lois Lane in Superman Man of Steel

Zack Snyder a petrecut o buna parte din ultimele saptamani cautand actori pentru distributia viitorului reboot Superman: Man of Steel

Cele mai multe zvonuri recente au vizat actori potentiali care ar putea juca in rolul personajului negativ al filmului, probabil Generalul Zod, rol care inca isi asteapta candidatul.
A trecut ceva vreme de cand Kevin Costner a fost anuntat oficial in rolul tatalui lui Superman (Henry Cavill) si nimic oficial despre actrita care ar putea juca Lois Lane.
In cele din urma se pare ca regizorul s-a decis asupra actritei Amy Adams, cea care va fi Lois Lane si iubirea lui Clark Kent.

Nominalizata la oscar Amy Adams a mai jucat roluri de femeie firava la prima vedere dar puternica in interior, ceea ce face din ea o candidata perfecta pentru rolul din viitorul blockbuster regizat de Zack Snyder.
Deocamdata, Amy va juca alaturi de o distributie promitatoare impreuna cu Henry Cavill, multiplul castigator la Oscar Kevin Costner (Jonathan Kent), si nominalizata la Oscar Diane Lane in rolul Martha Kent.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger