Your Highness O Aventura Medievala Comica - Trailer Necenzurat

De-a lungul istoriei, povesti de cavalerism au ilustrat legende cu cavaleri curajosi care salvau domnite chipese aflate in pericol si au ucis dragoni. Dar niciodata nu ai vazut o asemenea poveste medievala ca in filmul Your Highness.

In spatele multor eroi se afla un frate care nu este bun de nimic si care niciodata nu reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor, fratele eroului care sta deoparte din calea aventurilor in general. Danny McBride si James Franco fac echipa pentru o aventura epica intr-o comedie stabilita intr-o lume fantastica numita Your Highness. Cei doi pornesc intr-o misiune indrazneata, pentru a salva tinutul lor trebuie sa o salveze pe logodnica mostenitorului la tron inainte ca imparatia lor sa fie distrusa.
Filmul avandu-l in rolul principal pe Danny McBride ca un print lenes care este fortat sa merga intr-o aventura cu fratele sau (James Franco) pentru a o salva pe logodnica fratelui sau (Zooey Deschanel), de un vrajitor rau (Justin Theroux). Chiar daca nu am vazut filmul inca, am auzit ca este hilar si ca oamenii sunt uimiti de ceea ce regizorul David Gordon Green (Pineapple Express), precum si scriitori McBride si Ben Best (Eastbound & Down) au realizat cu aceasta aventura comica medievala. In film mai joaca Natalie Portman, Rasmus Hardiker, Toby Jones, Charles Dance, si Damian Lewis. Your Highness va avea premiera mondiala pe 8 aprilie. Trebuie sa va spun ca filmul are parte de mai multe variante de trailer, doarece este cotat Restricted Audience Only (R-Restricted) ceea ce ar insemna o limita de 16 ani la noi. Ca sa va puteti da seama de diferenta dintre cel cenzurat si cel necenzurat aveti atasata o imagine mai jos cu o "priveliste" din spate a lui Natalie Portman : Mai jos puteti urmari varianta necenzurata a primului trailer Your Highness.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger