Noul trailer The Three Musketeers 3D

Primul trailer pentru noul film The Cei Trei Muschetari, un indraznet proiect, a aparut on-line. Vezi si tu acest trailer aici

Ridiculizat pana la sange inca de la inceput, si contestat de uni inca de pe acum, Cei Trei Muschetari avandu-l ca regizor pe Paul WS Anderson este o versiune modernizata a clasicei povestiri care ar vrea sa aduca o noua imagine si un nou suflu introducand povestea filmata intr-o maniera actuala, apropiind pelicula de secolul nostru filmul fiind filmat in 3D.

D'Artagnan (Logan Lerman) isi uneste fortele cu trei muschetari necinstiti (Matthew Macfadyen, Luca Evans şi Ray Stevenson), in acest reboot al povesti de Alexandre Dumas. Ei trebuie sa il opreasca pe raufacatorul Richlieu (Christoph Waltz) si se confrunta cu Buckingham (Orlando Bloom), si doamna tradatoare (Milla Jovovich).
Aventura de actiune este modernizata si filmata in 3-D.

Cu staruri ca Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelson, Gabriella Wilde, Juno Temple, Orlando Bloom, si Christoph Waltz filmul incercare indrazneata Cei Trei Muschetari va avea permiera in 3D pe 14 octombrie anul acesta.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger