Napoleon vs Iulius Cezar in War of the Ages??

Daca ati asteptat cu nerabdare o epopee istorica lipsita de ​ingeniozitatea si logica, sunteti norocosi, fiindca echipa de regie din spatele filmului Skyline are in plan un film cu un subiect destul de ciudat.

Fratii Colin si Greg Strause, duoul care in noiembrie anul trecut, a realizat controversatul sci-fi Skyline, si-au anuntat planurile pentru urmatoarul lor efort regizoral numit War of the Ages.

Intr-un interviu acordat celor de la Movieweb ei au declarat :

- "War of the Ages va fi proiectul nostru urmatoar. Practic, un artefact antic este desoperit, timpul este alterat si liderii celor sapte razboie din istorie trebuie sa se lupte reciproc. E un fel de Stapanul Inelelor intalneste Gladiatorul.Vom avea Napoleon impotriva lui Iulius Cezar, Attila Hunul impotriva lui Genghis Khan si Alexander impotriva lui Hannibal. Deci iata si planurile noastre. O sa fie in 3D si este o epopee mareata plina de batalii"

Nu stim exact daca cei doi frati au glumit sau doar au fost sarcastici in acest interviu dar ideea unor figuri istorice facand echipa si purtand un razboi este amuzanta.
Si totusi, planificarea unei actiuni unde Julius Caesar se lupta impotriva lui Genghis Khan??
Pare de prost gust si prea ofensiv??
In speranta ca vor obtine finantare pentru War of the Ages fratii Strause au filmat deja un trailer cu scopul de a vinde filmul.
Asa cum si alte situri se intreaba, la fel ne intrebam si noi si te intrebam si pe tine :
Ce studio crezi ca va produce un film ca acesta???
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger