Spartacus Blood and Sand la inceputul lui 2012

Zvonuri despre inceperea productiei mai devreme si lansarea primului episod din Spartacus Blood and Sand Sezonul 2 in toamna sunt tot mai dese.


Dupa cum spuneam si anterior , din cauza problemei de sanatate a lui Andy, sesonul 2 al serialului a avut o soarta incearta iar cei de la Starz au hotarat sa astepte un miracol prin insanatosirea lui Andy.
In timp ce diagnosticul lui Andy Whitfield a intarziat aducand cu sine si o incertitudine in ce priveste productia la ce de-al doilea sezon, aceasta intarziere a adus totusi si ceva bun, un prequel : Spartacus: Gods of The Arena, o mini-serie de sase episoade care prezinta evenimentele din Ludus-ul Batiatus cu cinci ani inainte de evenimentele din primul sezon.


Pana la urma cei de la Starz au luat decizia de a continua serialul si luand in considerare vestile privind sanatatea lui Andy Whitfield, directorii de casting s-au hotarat sa il inlocuiasca pe acesta in sezonul 2.
Se pare ca aceasta decizia a fost luata dupa ce studioul s-a consultat cu actorul, si cu ajutorul colaborari lui (se zvoneste ca a avut un cuvant in distributia viitorului actor ce il va inlocui), au ales un nou actor pentru sezonul 2 al serialului in persoana actorului Liam McIntyre.

Trebuie specificat aici ca Andy Whitfield a sprijinit ideea unei continuari a serialului, el fiind constient de boala pe care o are si declarand de curand ca vrea sa isi petreaca timpul alaturi de familie si de cei dragi.
Actorul Liam McIntyre se pare ca a semnat un contract pe 3 ani cu reteaua Starz ceea ce il plaseaza clar in rolul principal din sezonul 2 al serialului Spartacus Blood and Sand.
Chiar daca filmarile pentru cel de-al doilea sezon vor incepe fara Andy, producatorii se gandesc la o modalitate ca acesta sa ramana in serial, sa fie un membru curent al distributiei.

Acum ca toate lucrurile sunt clare in ceea ce priveste sezonul 2, zvonuri in legatura cu inceperile filmarilor si data de difuzare a primului episod din seria a doua incep sa apara.
Faptul ca prequelul Gods Of The Arena a avut un succes neasteptat avand in data de 23 ianuarie la primul episod un total de 1,9 de milioane privitori face ca sezonul doi al serialului sa fie unul din cele mai asteptate productii din ultimi ani.


Initial, inceperea productiei ar fi trebuit sa inceapa in aceasta primavara iar difuzarea primului episod Spartacus Blood And Sand numit Vengeance ar fi avut premiera pe 30 septembrie anul acesta.
Datorita situatie neplacute creata de imbolnavirea lui Andy si a prequelului, productia pentru sezonul doi va avea loc mult mai tarziu decat era asteptat, iar difuzarea sezonului va avea loc undeva in 2012.
Al doilea sezon oficial din Spartacus: Blood and Sand il prezinta pe Spartacus si colegii lui gladiatori intr-un mediu total diferit fata de cel din primul sezon si va aduce in atentia spectatorului noi personaje la fel de controversate.


Potrivit producatorului Rob Tapert, acest lucru inseamna ca vom vedea o poveste diferita, cu alt caracter si cu o poveste ce va fi mult mai complexa si intensa doarece actiunea nu mai are loc in Ludus.

- "Este un alt set de filmari cu o lume diferita si alte scene care sunt mult mai complex de prins pe camera", spune Rob Tapert.

Potrivit celor de la Starz productia seriei a doua este in pregatire, iar actori si echipa de productie se afla deja in Noua Zeelanda pentru pregatire fizica si cautarea de locatii speciale doarece majoritatea filmarilor vor avea si peisaje exterioare.

Spartacus: Blood and Sand este programat sa se intoarca pe micile ecrane la inceputul anului 2012 pe canalul privat Starz.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger