Sony are deja in planuri The Amazing Spider-Man 2

Cu rebootul lui Marc Webb, The Amazing Spider-Man, inca in productie, Sony a inceput deja sa lucreze la o continuare.

Distributia si echipa de reboot al filmului The Amazing Spider-Man (Andrew Garfield), se pregateste sa incheie filmarile in Los Angeles luna viitoare, si nu putem sa ne gandim la un alt film recent bazat pe cartile de benzi desenate care a dat fanilor o astfel de libertate si transparenta din spatele productiei.
Nici macar bine terminat primul film ca deja Sony a angajat un scriitor pentru viitorul blockbuster din 2012, James Vanderbilt, care urmeaza sa lucreze la scenariul continuari Spiderman.
Vanderbilt este un scriitor talentat, a carui ce mai buna opera ramane Zodiac tranformat in film de David Fincher.
El a avut de asemenea, un cuvant de spus si de scris in filme ca , The Losers, Rundown, Basic, si in remake-ul Total Recall.
James Vanderbilt chiar a lucrat cu Sam Raimi si Tobey Maguire inainte ca propusul Spider-Man 4 din saga lui Raimi sa fi fost anulat.
THR rapoarteaza ca scriitorul sa intalnit ieri cu realizatorii filmului Spiderman si cu directori de la studio, acestia fiind foarte incantati de munca lui, de altfel scriitorul primind unda verde pentru inceperea munci la scenariu continuari filmului The Amazing Spider Man.

Cu Amazing Spider-Man unde un adolescent lupta cu problemele sale cat si cu crizele umane contemporane, Vanderbilt sa concentrat pe distributia impresionanta ce include nume ca Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, si Sally Field.

Filmul va incepe productia la jumatatea lunii aprilie si vom vedea o versiune 2D si 3D a lui The Amazing Spider Man pe ecrane in 3 iulie 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger