Noul costum Wonder Woman pe Adrianne Palicki

Avem sperante mari pentru viitorul serial Wonder Woman.
Avem acum si o avanpremiera la costumul super eroinei.
Iata si primul look al actritei Adrianne Palicki in costumul Wonder Woman pentru viitorul serial al lui David E. Kelley.

Am presupus ca showul TV va opta pentru un costum cu aspect mai nou si probabil mai natural, se pare ca Wonder Woman va avea parte de un costum mai old-school, un costum ce arata ca si cum l-ar fi scos acum din raftul cu vechituri.
Spre deosebire de traditionalele costume Wonder Woman, acesta are pantaloni in loc de fusta.
Pantaloni arata inconfortabili si probabil vor suna strident la fiecare miscare a eroinei, dar ramane un pas inainte, fara de fustitele vechi sau chiloteii stil bunicuta (vezi costumul actritei Lynda Carter din serialul TV din 1970).

Ce spunem noi?
Pe cat de entuziastmati eram, pe atat de dezamagiti suntem.
Dupa parerea noastra costumul arata aproape de oribil si intre penibil si jenant. E ca si cum Adrianne Palicki a vrut un costum de Halloween si a cumparat unul de la Metro sau "whatever".
Arata destul de ieftin la prima vedere.
Probabil are nevoie de un touch mai modernist, macar de ar fi copiat versiunea noua a costumului din benzile desenate Wonder Woman.
Aici trebuie sa precizez ca super eroina DC Comics , Wonder Woman, care a aparut pentru prima data în 1941 a primit o dramatica si in acelasi timp controversata noua imagine incepand cu iunie 2010.(imaginea din dreapta)
Daca nu cumva costumul pentru serialul din toamna va mai suferi niste modificari majore avem o vaga banuiala ca acest serial va fi doar o alta incercare nereusita, care nu va trece de episodul pilot.
Share this article :

1 comentarii:

Bogdan spunea...

Clar costumul nu va arata asa in final, intr-adevar arata foarte "cheap" :) Cel mai probabil, va avea un look a la "Thor", care dupa parerea mea, a fixat un trend modernist in lumea filmelor cu supereroi ( vezi prima poza Man of Steel)

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger