Ultimele zvonuri despre The Dark Knight Rises si Cast Update

Unul din cele mai asteptate filme The Dark Khight Rises regizat de Christopher Nolan, are parte si de cele mai putine zvonuri.
Filmul fiind ultimul dintr-o trilogie reinventata de vizionarul regizor, incepe sa prinda contur si se apropie de productie, aducand totodata sperante mari tuturor fanilor.

Desi exista foarte putine informatii reale despre The Dark Knight Rises, zeci de jurnalisti suficient de norocosi pentru a participa la Oscar, au vorbit cu Christian Bale, Anne Hathaway si chiar cu regizorul Christopher Nolan afland foarte putine informatii, pana la aproape nimic despre proiectul lui Nolan.
In afara de Anne Hathaway care a declarat la Oprah ca va juca rolul Catwoman, mai nici o informatie oficiala nu scapa echipei de productie.
Probabil si din cauza ca Nolan si echipa sa, sunt maestri ai deceptie si multi jurnalisti au o anumita frica de a prelua doar zvonuri false, implementate chiar de echipa regizorului.
Probabil cele mai semnificative informatii le avem chiar de la Nolan care a declarat ca The Dark Knight Rises NU va fi filmat in 3D si NU il va contine pe raufacatorul numit The Riddle.
In afara de asta, saptamana trecuta actorul Gary Oldman a sustinut ca filmul ar putea fi cel mai bun capitol al trilogiei lui Christopher Nolan si va contine indicii ce vor lega subiectul de primul film Batman Begins.
Totusi, filmul prinde lent viata si odata ce se va preconiza productia, cu siguranta tot mai multe informatii vor curge.

Ultimele stiri despre The Dark Knight Rises sunt despre casting si spun ca dupa ce a purtat discutii intense ceva timp, Joseph Gordon-Levitt este confirmat in distributia filmului. Actorul inca nu stie ce rol va interpreta in film dar se zvoneste ca l-ar putea interpreta pe Alberto Falcone sau chiar Robin.
De asemenea, se spune ca actrita Juno Temple este in tratative pentru un rol feminin din The Dark Knight Rises, dar pana cand vom sti ceva oficial vom astepta lnistiti înainte de a ne exprima asupra distributiei.

Un singur lucru ramane stabil si constant in aceasta trilogie : Muzica compusa de Hans Zimmer.
Christopher Nolan si Hans Zimmer au colaborat inca de la Batman Begins, si sunt familiarizati cu modul de lucru si cu subiectul trilogiei, deci nu ne mai mira deloc motivul pentru care a fost ales Zimmer din nou.
Hans Zimmer a declarat deja ca are cateva idei in ceea ce priveste coloana sonora din The Dark Knight Rises.
Daca inca nu stiati Christian Bale, Morgan Freeman si Gary Oldman isi vor relua rolurile. Tom Hardy va interpreta rolul lui Bane iar Anne Hathaway va fi Catwoman.
The Dark Knight Rises se va lansa vara viitoare in 20 Iulie.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger