Primul Teaser Trailer - Conan The Barbarian 3D

Multi dintre noi ne-am intreabat macar odata daca numele Conan nu este prea asociat cu imagina lui Arnold si daca un alt actor il va putea inlocui vreodata in acest rol.
Atunci cand s-a anuntat un remake al filmului multa lume a privit suspicios proiectul iar altii au crezut ca este doar un zvon.
Au mai fost si alte incercari de revitalizare a celebrului barbar Conan dar probabil ca nici una atat de indrazneata ca cea de anul acesta, care va fi si in 3D.
Atunci cand Jason Momoa a fost distribuit in rolul titular multe voci au spus ca nu se va putea compara cu un Conan original sau macar cu unul din benzile desenate cu acelasi nume.
Cel ce joaca rolul lui Conan este Joseph Jason Namakaeha Momoa si este nascut in Honolulu Hawai avand un aspect de macho a cucerit audienta in trecut in seriale ca Stargate Atlantis sau Baywatch, Jason formandu-si de-a lungul timpului o statura masiva, cea ce a facut din el candidatul potrivit pentru rolul Conan.
Acum ca filmul este aproape de premiera, asteptam cu interes sa vedem ce a reusit regizorul Marcus Nispel, omul din spatele unor filme ca Friday the 13th si Texas Chainsaw Massacre.

Pentru a razbuna uciderea tatalui sau si distrugerea satului de Cimmerienii, Conan porneste intr-o aventura pentru al gasi pe un dictator militar sadic responsabil de toate acestea.
Acest Warlord, Khalar Zym (Stephen Lang), este si el in cautarea unei femei tinere Tamara (Rachel Nichols) ea fiind cheia unui ritual enigmatic al invierii.Cand Conan o rapeste pe Tamara si o utilizeaza ca momeala, el devine urmarit de catre armate, asediat de monstri si condus intr-un loc plin de magie primitiva si sacrificiu uman.

Conan the Barbarian va fi in cinematografe in aceasta vara incepand cu 19 August.
Pana atunci bucurati-va de creatia aclamatului ilustrator Frank Frazetta si de un teaser trailer.


Share this article :

4 comentarii:

Soso spunea...

Uhh si uitasem de Jason si de Conan asta in 3D.
Parca mai citisem undeva anul trecut despre filmul asta.
E potrivit tipul, mai ales ca are 1,90 si ceva, deci il ajuta statura iar in Stargate a jucat decent.
Multumesc.

Ariel spunea...

Si mie imi place Jason Momoa, probabil din cauza rolului din Stargate Atlantis.
Eu zic a o sa i se potriveasca rolul Conan.
O sa vedem in august sau poate mai devreme, atunci cand o sa apara un trailer mai lung.

Silviu spunea...

I kinda dont like Jason Momoa :P
Cum zicea cineva "No Arnold = No Conan"

Anonymous spunea...

Am vazut filmu, are un inceput promitator, primele 10 minute "te prind". Apoi restul filmului "te scapa". E un film pueril, de rahat. Nu are neaparat legatura cu actorul ci cu scenariul Holyudian care e foarte slab, plin de clisee. Legat de actor, se putea mai bine -de ce Conan trebuie sa fie cineva epilat si cu sprancenele facute, parca abia iesit din comunitatea gay? Degeaba se strofoca, m-a facut sa rad

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger