Tomb Rider reboot fara Angelina

Obsesiv se repeta aceeasi poveste care devine mai mult decat un trend.
Re-lansarea unor francize din trecut nu face decat sa intareasca ideea multora, cum ca Hollywood-ul duce lipsa de idei originale.
Celebrul joc Tomb Rider a devenit rapid un succes, probabil din cauza ca eroina principala a jocului Lara Croft era o tanara sexy si sumar imbracata (exista chiar si o versiune nud a jocului), si a devenit un film in adevaratul sens al cuvantului in anul 2001 cand regizorul Simon West a pus in scena filmul Lara Croft: Tomb Raider.
Ecranizarea jocului a avut parte doar de doua filme care au avut un oarecare succes avand incasari destul de bunicele, probabil si datorita actritei Angelina Jolie care detinea rolul principal.
De curand GK Films, care lureaza strans cu Warner Bros a achizitionat drepturile de ecranizare a jocului anuntand, cum era de asteptat, ca vor realiza un reboot pentru filmul Tomb Rider.
Surprinzator?
Deloc, stiind ca acest lucru se va intampla de acum incolo cu mai toate lucrarile originale care au avut parte deja de un film original, probabil si cu toate jocurile video care au avut parte de o ecranizare.

Cat despre viitorul lui Lara Croft se stie doar ca producatorul Graham King (Rango, Town) a achizitionat drepturile pentru Tomb Raider si va produce alaturi de Tim Headington (Hugo Cabret, The Tourist).
Filmul va fi o incercare de a relansa franciza si va aduce in prim plan povestea de la originea caracterului Lara Croft ceea ce inseamna o pretendenta la rol mai tanara si evident o alta abordare a filmului.
Sa speram ca nu vom vedea o Angelina Jolie remasterizata digital.
Tentativa este planificata pentru 2013.

Ce spunem noi?
Ca ne va fi greu sa ne-o scoatem din minte pe Angelina Jolie ca si Lara Croft.
Tu ce Spui?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger