Un remake Daredevil?

Va mai amintiti de filmul Daredevil din 2003? regizat de Mark Steven Johnson avandu-l in rolul principal pe Ben Affleck?
Cu doar o saptamana in urma discutii despre un reboot Daredevil au fost reaprinse.

20th Century Fox a initiat dezvoltarea unui reboot Daredevil aproximativ cu un an in urma, si are acum un regizor interesat de a conduce proiectul.
Se pare ca aceste este David Slade si conform relatarilor, cei de la Fox doresc sa refaca imaginea Omului fara frica - Daredevil - pe marele ecran, doar ca un acord oficial nu a fost inca facut.
Un reboot Daredevil ar trebuie sa intre in productie cat de curand, doarece drepturile de ecranizare vor reveni la Marvel Studios si proprietarul acestuia Walt Disney Pictures daca termenul drepturilor este depasit de catre cei de la Fox.Mai simplu : Fox a cumparat drepturile de ecranizare pentru o anumita perioada iar daca nu se apuca de productie acestea revin inapoi proprietarului.
Exista sanse bune ca cei de la Fox sa calce pe urmele noului Ghost Rider si a rebootului The Amazing Spider-Man, in a face din Daredevil o noua productie atractiva, cu intentia de a oferi o actiune mai dura si mai autentica.

Autorul benzi desenate Antony Johnston a vorbit si in trecut despre cum exact ar arata noul Daredevil intr-un viitor film, ca sa se poata distinge de succesul ridiculizat al filmul din 2003 cu Ben Affleck :

- "Cred ca un reboot Daredevil ar trebuie sa se ia mai in serios.
Mi-am luat prietena cu mine pentru a vedea primul film la deschidere, si combinatia de efecte proaste si CGI nereusit, adaugand povestea lipsita de sens m-au facut sa vreau sa ies din sala din primele momente."
a declarat Antony Cat de mult vor contribui cei de la Fox la crearea unui nou caracter Daredevil si cat de potrivit este David Slade pentru acest proiect ramane sa vedem in urmatoarele luni, ori ramane sa vedem un alt proiect lasat balta din cauza drepturilor de ecranizare.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger