Zemeckis refuzat de Disney cu Yellow Submarine

Disney a anulat planurile pentru urmatorul proiect planificat de regizorul Robert Zemeckis, un film motion-capture folosind CGI , un remake al filmului clasic al celor de la Beatles : Yellow Submarine.

Heat Vision dezvaluie ca Zemeckis avea gata configurarea proiectului inca de la jumatatea anului 2009 si ca la inceputul anului trecut a declarat ca Cary Elwes, Dean Lennox Kelly, Peter Serafinowicz si Adam Campbell vor juca in film, prin intermediul tehnologiei motion-capture cu care Zemeckis a realizat si celebrele "Beowulf" si "A Christmas Carol".
Planul este, sa se utilizeze saisprezece melodii Beatles iar proiectul are deja asigurata cooperarea Apple. Proiectul s-a tot lovit o serie de obstacole in ultimele luni de la probleme legate de buget si alte intarzieri, pana la cercetarea pietei privind desenele animate care folosesc motion-capture CGI care dezvaluie o scadere in pupolaritate a acestor gen de filme.
Vestea a venit odata cu deschiderea in acest weekend a filmului produs de Zemeckis "Mars Needs Moms" care s-a comportat destul de rau in boxoffice cand in weekendul lansari sale, filmul de 150 milioane dolari Mars Needs Moms a obtinut numai 6.9 milioane dolari.
Probabil Zemeckis va continua, gasind pe altcineva sa suporte proiectul, sau in final sa renunte la el.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger