Continuarea Seriei Bourne Fara Matt Damon

Decizia continuarii seriei Bourne apartine celor de la Universal Pictures, iar inlocuirea lui Matt Damon cu Jeremy Renner nu are nimic de a face cu filmele anterioare.

Speculatii privind inlocuirea lui Matt Damon in seria care l-a facut celebru pe actor, s-au raspandit de multa vreme.
Atunci cand cei de la Universal s-au hotarat sa continue seria de filme de actiune care il au in rolul principal pe spionul Jason Bourne, cel care a facut deliciul celor trei filme din serie, se pare ca aveau in minte o altfel de poveste si un alt caracter decat cel anterior, interpretat de Matt Damon.

Matt Damon
In timp, Matt Damon a precizat ca s-ar intoarce la un al patrulea film Bourne doar daca regizorul Paul Greengrass va fi la conducerea lui.
Asa ca atunci cand Universal a anuntat ca Tony Gilroy va fi regizorul continuarii seriei Bourne, excluderea lui Damon a devenit o certitudine, studioul urmand sa caute un nou actor capabil sa infrunte raufacatori dintr-un viitor film plin de actiune.
Dupa multe discutii cu studioul si incercari nereusite de a il aduce inapoi pe Matt Damon in franciza, regizorul Tony Gilroy a decis sa elimine inteligent orice urma lasata de Jason Bourne, si sa extinda mitologia francizei mai departe.

Acest lucru va face posibila crearea de noi personaje si va spune o poveste diferita despre societatea-mama din spatele operatiunii criminale a guvernului din umbra programului Treadstone, program care a spalat creierul agentilor sub acoperire ca si Bourne si i-a transformat in ucigasi nemilosi.
S-a hotarat ca noul protagonist va fi un alt agent si, probabil, unul care a trecut prin experiente similare cu Bourne.
Jeremy Renner
Ei bine cautarea a luat sfarsit.
Universal Pictures ia oferit in mod oficial lui Jeremy Renner rolul principal in filmul regizat de Tony Gilroy , The Bourne Legacy.
Jeremy Renner, care a fost nominalizat la Oscar pentru performanta sa din The Hurt Locker si Town, este de asteptat sa semneze cat de curand contractul pentru a interpreta un nou personaj in film The Bourne Legacy care incepe producsia in luna septembrie anul acesta.
Ca si personajul Jason Bourne jucat de Matt Damon in primele trei thrillere Bourne Identity, Renner va juca rolul unui agent operativ dintr-un program guvernamental sub acoperire, care este chiar mai periculos decat programul de spalare a creierului din seria initiala, numit Treadstone.

The Bourne Legacy este programat sa inceapa filmarile in toamna si are stabilita data de lansare pe 3 August 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger