Noutati de pe platourile de filmare - The Hobbit!

In timpul unor fimari se pot intampla multe lucruri, unele bune, altele rele, iar The Hobbit are parte de tot felul de schimbari si modificari neasteptate ale castingului.
Ian Holm revine intr-un rol scurt si Rob Kazinsky paraseste castingul filmului din motive personale.
Asa cum am anticipat si noi intr-un articol anterior Ian Holm isi va relua rolul ca si Bilbo Baggins in productia The Hobbit, el probabil fiind cel care ne va prezenta povestea, ca si narator al unei istorisiri la inceputul filmului, incepand din Bagend, de unde vor incepe toate aventurile sale si a celor doisprezece dwarfi.
Peter Jackson a confirmat acest lucru pe pagina sa de Facebook, nespecificand cat de complex va fi rolul reluat de Ian Holm sau cat va dura aparitia sa in viitorul film, tinand cont de faptul ca rolul Bilbo Baggins in filmul The Hobbit va fi interpretat de Martin Freeman.


O informatie nu foarte placuta vine tot din partea regizorului care ieri tot pe pagina sa de Facebook si-a exprimat regretul pentru plecarea dintre actori filmului a celui care urma sa interpreteze rolul unui dwarf numit Fili in The Hobbit, Rob Kazinsky - Fili fiind unul din cei doisprezece dwarfi care il insotesc pe Bilbo si pe Gandalf in celebra lor aventura care duce spre o epica infruntare cu balaurul Smaug si ne poarta prin calatoria lor spre tinutrile inunecate ale goblinilor, unde Bilbo va descoperi inelul puteri.

Iata si decalratia regizorului :

"Sunt trist atunci cand va spun ca Rob Kazinsky, care a fost distribuit in rolul lui Fili, este nevoit sa plece acasa, parasind platourile filmului Hobbit, din motive personale. Rob a fost teribil de dedicat muncii, iar entuziasmul sau cat si umorul au fost molipsitoare si ne vor lipsi. Eu trebuie sa precizez ca plecarea lui Rob nu va afecta deloc filmare pentru The Hobbit, nici nu va avea vreun impact asupra lucrarilor efectuate pana in prezent la film, doarece o mare parte din povestea lui Fili nu a fost filmata inca. Momentan filmam scenele pentru Bilbo, fara cei disprezece dwarfi, lucru ce ne va oferi destul timp pentru a gasi un nou actor pentru rolul Fili."


Se mai preconizeaza scurte aparitii a unor personaje cunoscute din trilogia Lord Of The Rings,
Orlando Bloom (Legolas), Elijah Wood (Frodo), Cate Blachett (Galadriel) cat si Christopher Lee (Saruman).

The Hobbit va fi prezent in cinematografe in doua parti, cele doua filme fiind planificate pentru lansare la sfarsitul lui 2012 si respectiv 2013.

Citeste si alte articole despre The Hobbit :
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger