Te Asteptai La O Continuare A Filmului Piranha 3D?

Neasteptat de unii dar anticipat de altii, se pare ca a inceput in mod oficial productia pentru continuarea filmului Piranha 3D.
Surprinzatorul succes al filmului ce imita filmele de categoria B, Piranha 3D, care a fost lansat vara trecuta, a determinat producatorii sa conceapa o continuare.


De data aceasta actiunea filmului are loc la Big Wet Water Park, aceasta fiind si un parc natural de apa unde evident toate actritele din film vor fi in costume de baie iar 80% din ele vor fi blonde.


Regizat de John Gulager , Piranha 3DD (Double D) va avea in distributie actori ca Stele Danielle PanabakerMatt Bush, Chris Zylka, David Koechner si Meagan Tandy.

Si DA, filmul se va numi exact asa, nu e o greseala de tipar si nici de editare : PIRANHA 3DD (Double D).
Nu stim exact motivul sau povestea din spatele acelui dublu D, dar suntem siguri ca undeva in viitorul apropiat va veni si o explicatie din partea producatorilor.
Cat despre motivele unei continuari, contrar pareri generale proaste despre film, se pare ca filmul a avut parte de multe recenzii pozitive din partea criticilor de top si multe pareri bune venite din partea publicului spectator, lucru ce i-a determinat pe cei de la Dimension Films, la inceput sa cocheteze cu ideea unui sequel si mai apoi sa inceapa productia la continuarea filmului Piranha 3D.


Comentarii prea multe sunt de prisos in conditiile de fata, avand in vedere ca filmarile si productia sunt deja in plina desfasurare in Wilmington, USA.
Cert este ca vom avea parte de o continuare, buna sau rea, care va scoate la suprafata ceva din adancuri ...  odata cu o replica propusa de studio :

 - "Exista ceva in apa   ...   din nou!" -   *(foarte original si cu multa inspiratie)

Piranha 3DD is va arata dintii in cinematografe incepand cu 23 noiembrie 2011.

* Nota explicativa : Sarcasm !
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger