Episodul 3 din Mortal Kombat Legacy - Johnny Cage -

Episodul trei din seria web a serialului Mortal Kombat Legacy aduce in prim plan povestea lui Johnny Cage si rolul sau in aceasta poveste cu accente realiste.

Daca nu ai vazut primele doua episode si filmuletul de introducere pentru serialul web Mortal Kombat Legacy, iti recomandam se le vezi aici si episodul 2 aici.

Mortal Kombat: Legacy aduce in atentia spectatorului o istorie bogata si complexa din lumea jocurilor video Mortal Kombat.
Intr-un univers cu vrajitori puternici si rai, cyborgi, Zei si staruri de cinema, acesta serie Mortal Kombat aduce fanilor si nu numai o mai buna intelegere a acestui concept ce sta in spatele jocurilor cu acelasi nume, si este o avanpremiera si o campanie publicitara pentru lansarea unui nou joc Mortal Kombat!

Episodul trei al seriei web este dedicat celebrului si iubitului personaj Johnny Cage.
Dupa ce a incercat fara succes sa vanda episodul pilot al uni show de televiziune unde starul este chiar el, Johnny Cage, un american care este un fost star al filmelor de actiune, fiind intr-un impas al carierei de actor, este recrutat de catre Shang Tsung, un vrajitor puternic, care are puterea de a scoate sufletele oamenilor , pentru a lupta in urmatoarul turneu Mortal Kombat.





Alte articole despre Mortal Kombat Legacy :
Premiera serialul Web Mortal Kombat pe canalul Youtube Machinima!
Noi dezvaluiri in Episodul Doi din Mortal Kombat Legacy
Reinventarea Mortal Kombat prin serialul web Legacy
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger