Primul Trailer Al Filmului Immortals Regizat De Tarsem Singh

Primele imagini ale aclamatului regizor Tarsem Singh pentru viitorul sau film Immortals apar in primul trailer oficial , ce ne dezvaluie putin din actiunea filmului si stilul unic al regizorului.

Azi noapte a aparut o parte din primul trailer pentru Immortals al regizorului Tarsem Singh.
Imaginile din trailer ne arata o mulţime de efecte stil "300", filtrate prin stilul recunoscut al regizorului Tarsem si dezvaluie cea mai mare parte a castingului de baza care include actori ca Henry Cavill, Stephen Dorff, Isabel Lucas, Freida Pinto, Evans Luca, Kellan Lutz, John Hurt si Mickey Rourke.

Immortals este o epopee antica in care Regele Hyperion (Mickey Rourke), fiind unul din cel mai vechi Titani, conduce o armata insetata de sange spre o violenta cruciada prin Grecia antica in cautarea unei arme care va distruge omenirea sprijinita de Zei.
Un muritor ales de catre Zeus numit Tezeu (Henry Cavill) trebuie sa conduca lupta impotriva lui Hyperion si armata lui malefica, o lupta ce va decide soarta omenirii si totodata a zeilor.


De fapt imaginile sunt o scurgere a trailerului, intr-o calitate putin dubioasa.
Din moment ce nu pare a fi unul lansat oficial asteptam o calitate mai buna si o lansare oficiala a trailerului, foarte curand.

UPDATE : Trailerul Oficial a fost lansat acum cateva ore cu o calitate mult imbunatatia :




Pareri?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger