Cowboys & Aliens - Noul Trailer Oficial

Uni spun ca e un concept ciudat, altii spun ca e original, cert e ca pana acum nu am mai vazut o combinatie ca cea a fostului regizor a lui Iron Man, Jon Favreau, Cowboys & Aliens.


Privind pentru prima data titlul Cowboys & Aliens nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva este vreo gluma, si exact asta s-au intrebat milioanele de oameni atunci cand regizorul Jon Favreau a anuntat acest proiect.


Universal Pictures si regizorul Jon Favreau au lansat in premiera un full trailer, pentru viitorul blockbuster Cowboys & Aliens.
In rolurile principale ai gasim pe Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, si Sam Rockwell, filmul avad un buget destul de mare, fiind un hibrid de western combinat cu actiune Sci-Fi si care este programat pentru lansare pe 29 iulie.
Pana acum am vazut doar un teaser trailer, un trailer comercial foarte scurt pentru Super Bowl, dar de data asta vedem un trailer mai lung cu multe scene nemaivazute si cu putine dezvaluiri din filmul nou al lui Jon Favreau, care il are pe lista producatorilor si pe Steven Spielber.

O nava spatiala extraterestra ajunge in Arizona anului 1873, si este pregatita sa cucereasca Pamantul, incepand cu regiunea Vestului Salbatic.
O banda de cowboy si un strain fara nici o memorie, dintr-un oras numit Absolution, este tot ce sta in calea extraterestrilor.

Cowboys and Aliens va intra in cinematografe pe data de 29 Julie 2011.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger