Justin Lin in discutii cu Arnold Schwarzenegger pentru Terminator 5

Regizorul noului film Fast Five, Justin Lin a confirmat ca el si Arnold Schwarzenegger au purtat discutii despre realizarea unui nou film Terminator.


Acum, ca Arnold Schwarzenegger s-a intors la lumea cinematografica, zvonuri despre Terminator 5 sau alte proiecte in care Arnold ar putea fi implicat, sunt mai populare ca niciodata.
Arnold a confirmat anterior ca franciza Terminator este una din multele proiecte de care este interesat, si a precizat ca a fost abordat in legatura cu faimoasa franciza de catre mai multi oficiali, dar nu a dat detalii ulterioare.


De curand regizorul Justin Lin (Fast Five) a vorbit pe aceasta tema, dezvaluind ca el si Schwarzenegger au purtat discutii indelungi despre un posibil Terminator 5.
In timp ce stim sigur ca Lin va fi curtat de catre studiouri pentru a conduce urmatorul blockbuster din franciza Terminator, regizorul recunoaste ca daca se va intampla asta va negocia cu oficiali studiourilor reinventarea seriei Terminator sau chiar un reboot al seriei ... din nou.


A excela in departamentul de efecte vizuale si de actiune nu este totul in a crea un reboot pentru seria Terminator, unde un regizor ca Lin ar putea ridica stacheta pentru Terminator 5, trebuie un scenariu uimitor, care ar reusi sa convinga audienta ca un alt film Terminator merita vazut, totusi ar fi interesant de vazut un Terminator care ar reveni la tonul impus de filmele lui James Cameron, si cu siguranta cineva ca Lin se va ridica la nivelul provocari.

Schwarzenegger este cat se poate de serios in a reveni pe marile ecrane, in ultima vreme actorul tatonand cu multe oferte, fiind clar ca Arnold nu are in minte partea financiara a acestui aspect din cariera sa, nefiind interesat de ofertele financiare, ci mai mult de partea de re-lansare a carierei de actor.
Arnold detine deja o franaciza a sa, creata special pentru el, cu un nou material ca si The Governator (citeste aici) , asa ca poate o alta revenire la franciza Terminator ar fi pusa pe plan secund.

Crezi ca o revenire a lui Arnold la franciza Terminator ar fi un succes?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger