Johnny Deep va juca rolul Tonto In Lone Ranger - Hi Ho Silver and Away!

Disney in colaborare Gore Verbinski vor realiza o noua versiune a celebrului Calaret Singuratic (Lone Ranger) in care va fi implicat Jerry Bruckheimer si Johnny Deep pentru rolul Tonto.


Dupa cum se zvonea de mai bine de jumatate de an, in cele din urma, Gore Verbinski va regiza filmul produs de Jerry Bruckheimer, versiunea celor de la Disney a aventurilor personajului mascat Lone Ranger in care va juca Johnny Depp in rolul indianului Tonto.
Dar nu poti avea caracterul Tonto fara a avea celebrul strigat Hi Ho Silver al caracterului principal din povestea The Lone Ranger, cel care impreuna cu prietenul sau indian (Tonto) vor lupta in numele dreptatii cu raufacatori.
Se zvoneste ca Ryan Gosling este in discutii preliminare pentru rolul eroului mascat si al sau cal alb, cel care va striga : Hi Ho Silver.
Verbinski a fost citat de curand spunand ca nu crede ca scenariul va fi gata pentru a putea incepe filmarile pana in 2012.
In ceea ce il priveste pe Johnny Depp, el va fi ocupat cu promovarea de la Piratii din Caraibe: On Stranger Tides pentru un timp, apoi va mai face odata echipa cu regizorul Tim Burton pentru Dark Shadows.


Probabil dupa aceea ar putea fi disponibil si pregatit pentru a filma si Lone Ranger, in cazul in care scenariul va fi gata si Verbinski nu va avea in plan alt proiect.
Ce se stie despre aceasta versiune a filmului Lone Ranger este doar ca va fi putin diferita fata de celelalte ecranizari a filmului Lone Ranger.
Iata ce a declarat Verbinski despre film cu cateva luni in urma:

- "Singura versiune a "Lone Ranger" de care sunt interesat este acea in care filmul spune o poveste diferita, nu neaparat a personajului principal, ci probabil ca si in Don Quijote va spune povestea lui Sancho Panza.
Am fost onest inca de la inceput spunand ca il vreau pe Johnny ca si Tonto in acest film, si probabil el va fi subiectul principal al filmului.
Avand in considerare ca toata lumea stie povestea Calaretului Singuratic, vom realiza o poveste diferita fata de cea originala."
a declarat regizorul.

Cu siguranta scenariul va fi cheia in acest potential nou film, iar subiectul nu va fi tratat in graba de catre cei de la Disney sau de catre Bruckheimer, ei fiind constienti de puterea titlului, stiind ca au in mana un viitor blockbuster care are potential pentru pornirea unei francize pe care doresc sa o trateze cu multa grija.
Prevedem ca filmul, daca e sa fie realizat, va vedea salile de cinematografe undeva prin anul 2014.


Atunci cand un tanar Ranger Texan devine singurul supravietuitor al unei ambuscade organizata de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilarie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a facut un legamant de fratie in copilarie.
Dupa recuperarea sa, el isi dedica viata luptei impotriva raului, cu ajutorul calului Silver si a partenerului sau indian Tonto, el devenind marele erou mascat western, Lone Ranger
.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger