Informatii pe scurt : Harry Potter, Ana Faris, Transformers, The Dark Knight Rises

Anna Faris va juca intr-o comedie inspirata din viata reala a actritei. - Nestor Carbonell revine in The Dark Knight Rises. - Doua noi poze din Harry Potter si Talismanele Mortii partea a doua. - Sentinel Prime intr-o frumoasa poza din Transformers: Dark of the Moon



Anna Faris va juca intr-o comedie inca fara titlu in care noua ei colega de camera se dovedeste a fi un vanator din iad.
Agentul actritei si managerul au venit cu ideea de scenariu, povestea fiind bazata pe o experienta asemanatoare pe care Anna Faris a avut-o in viata reala.
Deanna Kizis va scrie scenariul iar filmul va fi produs de Palak Patel.




Se pare ca Nestor Carbonell va reveni in Gotham City ca si primarul orasului, actorul fiind in discutii, exprimandu-si dorinta de a partcipa la productia noului blockbuster The Dark Knight Rises.
Distribuirea lui Nestor in Batman 3, este inca o bucata din puzzle-ul pe care Christopher Nolan incepe sa il dezvaluie despre distributia completa a viitorului film Batman.




Fanii Harry Potter, mai au putin de asteptat pana cand Harry Potter si Talismanele Mortii partea 2-a va ajunge pe ecrane, atunci cand povestea vrajitorilor si a universului  Harry Potter va lua sfarsit.
Warner Bros a postat doua poze noi din acest film care va fi si ultimul din seria Harry Potter :





Filmul lui Michael Bay, Transformers: Dark of the Moon, va fi lansat si la noi in mai puţin de trei luni.
Iată ca cei de la Paramount lanseaza online o noua imagine a lui Sentinel Prime, autobot-ul deghizat, predecesorul si mentorul lui Optimus Prime.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger