Superman are parte de Doua Ore de final de Serial in Smallville - Promo -

Longevivul serial Smallville, cel care spune povestea lui Clark Kent (Superman) de la origini pana la implinirea destinului sau, de a deveni protectorul planetei si cel mai apreciat super erou, se apropie de un final grandios intr-un final de sezon de doua ore.


Serialul Smallville a fost dezvoltat pentru televiziune de Alfred Gough si Miles Millar (Shanghai Noon,Mumia: Mormantul Imparatului Dragon), si este bazat pe personaje DC Comics.
Kelly Souders & Brian Peterson sunt producatori executivi, impreuna cu James Marshall, Tollin Mike, Brian Robbins, Davola Joe si Tom Welling. Seria este produsa de Tollin and Robbins Productions, Millar and Ink Gough si are sustinere din parte celor de la Warner Bros Television.
Personajul Superman a fost creat de Jerry Siegel si Joe Shuster.


Aceasta saga moderna de 10 sezoane, si-a avut inceputurile undeva in anul 2001 si prezinta originilor unui erou legendar: Superman, serialul continuand de-a lungul timpului sa amestece un dram de realism cu actiune si umor in povestea ce prezinta o alta versiune a originilor lui Clark Kent (Tom Welling) ce se confrunta cu o adolescenta complicata si plina de intamplari ciudate, care calesc omul ce sta in spatele costumului de super erou, indrumandu-l pe un drum plin de eroism si spre un destin ce nu poate fi evitat.


De-a lungul celor 10 sezoane, serialul Smallville a adus pe micile ecrane nenumarati actori in roluri care au facut deliciul audientei, actori cunoscuti sau mai putin cunoscuti, care au intruchipat diferiti dusmani si super raufacatori ce si-au incrucisat destinul cu cel al lui Clark Kent, serialul aducand si aluzi la anumite conectii cu Justice League un film pentru marile ecrane ce se va realiza sub bagheta celor de la Warner Bros, undeva in 2013.


Smallville a adus in sezonul 2 un tribut celui mai iubit actor care l-a interpretat vreodata pe Superman, Christopher Reeve, cel care intotdeuna va ramane in inima fanilor ca si cel mai popular Clark Kent si in acelasi timp Superman.
Un mic reportaj despre aparitia lui Christopher Reeve in serialul Smallville puteti urmari aici Christopher Reeve - The Man Of Steel


Reteaua CW a lansat un nou promo folosind coloana sonora originala Superman compusa de John Williams, pentru finalul grandios al serialului Smallville, un promo pentru un episod de doua ore in care se zvoneste ca va aparea din nou Michael Rosenbaum , cel care l-a interpretat ata de bine pe Lex Luthor, si in care vom avea parte de mai multe revelatii in ceea ce il priveste pe Clark Kent, adolescentul care acum incearca sa se confrunte cu complicatul sau destin pe pamant, acela de a-si imparti viata intre a fi Clark Kent si in acelasi timp eroul de care toata lumea are nevoie : Superman!









Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger