Noi dezvaluiri in Episodul 2 din Mortal Kombat Legacy

Batalia dintre Jax si Kano aduce noi dezvaluiri in episodul doi din seria web a serialului Mortal Kombat Legacy.

Daca nu ai vazut primul episod si filmuletul de introducere pentru serialul web Mortal Kombat Legacy, iti recomandam se le vezi inainte de a vedea episodul 2, click aici.

In acest episod 2, avem parte de o continuare a actiuni care a lasat batalia dintre personajele Jax si Kano suspendata undeva in mijlocul unei explozii ce parea ca va provoca unele rani celor doua personaje.
Episodul aduce cu sine o batalie intre cele doua personaje, putin dramatizata, o batalie in care se pot observa miscarile specifice Mortal Kombat cat si celebrele lovituri ale lui Jax.
Aflam si de ce Kano va avea doar un singur ochi, si ceea ce era mai important, secretul celebrelor maini si a loviturilor puternice a lui Jax.


Acest episod este al doilea dintr-o serie de 9, si combinat cu primul episod, poate fi considerat introducerea la poveste.
Nu sunt introduse personaje noi , dar in episodul 2, Michael Jackson "Jax" Briggs (Michael Jai White), Sonya Blade (Jeri Ryan), locotenent Stryker Kurtis (Tahmoh Penikett) incearca sa dea peste cap operatiunea secreta numita Black Dragon’s ‘Cyberlor la conducerea caruia se afla Kano (Darren Shahlavi).
Vizionare Placuta!



Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger