Dwayne Johnson Ar vrea sa joace in Call of Duty Black Ops

Activision a anuntat inca din 2009 ca poarta discutii si tratative despre aducerea pe marile ecrane a jocului first-person shooter Call of Duty - Black Ops.


Au fost cinci jocuri din seria Call of Duty , patru dintre ele avand actiunea palsata in timpul celui de al doilea razboi mondial si unul, Modern Warfare, plasat in timpuri moderne, mai aproape de zilele noastre.
In plus, Warner Bros si Legendary Pictures au anuntat ca continua cu planurile pentru a face un film bazat in jurul altui jocului al celor de la Activision, universul World of Warcraft.

Dwayne Johnson (The Rock) si-a dezvaluit de curand dorinta de a juca intr-un viitor film, daca acesta se va face, bazat pe jocul Call of Duty: Black Ops.
Fostul luptator de wrestling, transformat peste timp in actor de succes a declarat pentru MTV ca ar lucra la o alta adaptare a unui joc video in cazul in care oportunitatea s-ar prezenta.

Dwayne a declarat :

- "Am crezut ca am avut o oportunitate buna cu filmul Doom, dar se pare ca acesta nu a mers asa cum ne-am fi dorit noi din punct de vedere creativ, dar, da, in cazul in care posibilitatea de a juca intr-o alta adaptare a unui joc video ar aparea, si daca scenariul va fi bun, cu siguranta as vrea sa joc in el."


Declarand in nenumarate randuri ca este din tinerete un gamer inrait, si ca de-a lungul timpului a jucat mai toate jocurile populare, cand actorul a fost intrebat care ar fi numele proiectului sau de vis, Johnson a raspuns:
"Black Ops, cu un scenariu tare ... daca il va face cineva ...  si evident Black Swan 2..."

Dwayne Johnson a revenit la World Wrestling pentru Wrestlemania XXVII la inceputul acestei saptamani.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger