Zvonuri despre Prometheus si posibile legaturi cu Alien

Viitorul film a lui lui Ridley Scott, pare să fi avut parte de mai multe speculaţii decăt toate celelalte filme care ies în următorii câţiva ani, şi vă spunem cu certitudine că toate aceaste zvonuri nu se vor opri prea curănd.


Speculaţii în ce priveste statutul productiei filmului, dacă va fi un prequel pentru Alien, cum va arata creatura sau chiar ce înseamnă titlul, au invadat internetul, unii luănad în considerare orice bucată de informaţie substanţială, din surse oficiale sau neoficiale.

De data asta vine cu o serie de speculatii, MarketSaw, un site care sustine că are o sursă apropiată regizorului si care vorbeşte despre punctul culminant din film, legăturile filmului cu seria Alien, căt si despre o mică similitudine cu un film anterior, precum şi despre prezenta sexualitatii in filmul lui Ridley Scott.


Space Jockey

Ca să nu o mai lungim si noi cu alte vorbe, iată ce a declarat presupusa sursă :

"... Actul final din film este momentul în care filmul aduce o schimbare şi trece în teritoriul vechiului Alien. In studio există o replică exactă a postului de comandă a celebrului Space Jockey. Poate vă amintiti că în filmul original Alien, Space Jockey-ul avea o gaura in pieptul său, destul de mare, prin care o creatura xenomorphă a iesit prin carnea creaturi şi a rupt armura biomecanică ce o poarta. Tot acolo veti putea observa cât de mare este acest Space Jockey în raport cu oamenii din film. Deci, imaginati-vă cât de mare trebuie să fie creatura xenomorphă iesită, si imaginati-vă că urmează să mai crească. Apoi imaginati-vă câteva creaturi de aceleasi dimensiuni, la maturitate, care vor fi libere. Dacă puteţi face asta, veti avea o idee cu privire la actul final al filmului Prometheus."


Sursa a mai spus că aspectul creaturilor este diferit de cea cu care suntem noi obisnuiti, din filmele anterioare, si că vom vedea creaturi care ar putea să apră într-o formă cu totul nouă, si de nerecunoscut.
Sursa pretinde că povestea este "o reminiscenţă" a filmului lui Stanley Kubrick , 2001:A Space Odyssey, şi că este, de asemenea, "încercarea regizorului de a împinge un film modern science-fiction la limita."

Asemănările în ceea ce priveşte povestea pe care o să o vedem, cu alte filme din trecut, nu ar fi o problemă, s-au mai vazut si alte "reminescente" si inspiratii si in cazul altor filme sci-fi.
Mai intrigant este faptul că Ridley Scott vrea să împingă graniţele filmului său sci-fi la o scală epică, fapt ce ne face să credem că va utiliza toate elementele existente si combinate din toate serile Alien, adăugand si ceva nou, si tinănd cont de faptul că regizorul dispune de resurse considerabile in ceea ce priveste genul sci-fi.


Ultima informatie a acestei surse spune că "sexualitatea este tratată destul de direct."
Primul lucru la care ne-am gândit a fost personajul actritei Noomi Rapace şi ideea că ea ar putea avea o relatie amoroasa cu unul din membri echipajului navei.
Având în vedere faptul că Michael Fassbender joacă rolul unui robot, misterul "sexualitatii" si a momentelor romantice ramăn un mister.
Un singur zvon ramane universal valabil deocamdată, numele navei din filmul lui Ridely Scott va fi Prometheus.

Inainte de a trage si alte concluzii, trebuie să stiti că studiourile Fox au o anumită tactică desăvărsită in a tine anumite proiecte secrete si apelează intotdeuna la campanii de dezinformare pentru filmele care au un potential imens in boxoffice, iar despre Prometheus putem spune clar că este unul din acele filme mult asteptate, cu potenial, la cărma căruia se află unul din cei mai aclamati regizori a genului Sci-Fi, Ridely Scott.

Prometheus va avea premiera deabea anul viitor pe 9 Martie.

Crezi că există vreun adevăr in aceste zvonuri?
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger