Premiera serialul Web Mortal Kombat pe canalul Youtube Machinima!

Primul episod din seria web Mortal Kombat a lui Kevin Tancharoen va debuta pe 12 aprilie pe canalul Machinima cu o saptamana inainte de lansarea noului joc video Mortal Kombat.



Regizorul Kevin Tancharoen este pregatit sa dezlantuie seria web Mortlat Kombat, legata strans de viitorul joc video cu acelasi nume, joc ce aduce cumva franciza inapoi la radacinile sale 2D (cu grafica 3D actualizata), si va fi lansat pe 19 aprilie.


Canalul de jocuri video online, Machinima, va gazdui saptaman viitoare un eveniment live , unde timp de 4 ore vom vedea noul Mortal Kombat, jucat de regizorul seriei web, Kevin Tancharoen, precum si de alti actori selectati din viitorul show.
La sfarsitul evenimentului Machinima va transmite in exclusivitate, primul episod din seria web Mortal Kombat.


Lansare seriei web ca o avanpremiera la jocul video, aduce dupa sine multa agitatie in randul fanilor, si faptul ca Warner Bros va dori fara indoiala, mult buzz in jurul lansari jocului nu este o mare surpriza.

In timp ce fanii asteapta cu nerabdare seria TV exclusiva web, Warner Bros se concentraza asupra publicitatii jocul care cu siguranta va aduce un numar cu multe zerouri pentru Warner Bros.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger