Andy Serkins regizor secund pentu The Hobbit


The Hobbit, una din cele mai asteptate productii ale ultimilor ani, este in plin proces de creatie si productie in Noua Zeelanda. Andy Serkis, cel care a jucat in trilogia Lord of The Rings rolul Gollum, este gata sa preia un nou rol in filmele The Hobbit 1 si 2.


In plus fata de reluarea rolului sau ca si creatura Gollum, Andy Serkis, a fost desemnat de catre Peter Jackson ca si regizor secund la cele doua filme, care sunt acum in productie in Noua Zeelanda.

- "Cred ca am inteles sensibilitatea lui Peter si avem o istorie comuna in a intelege toate lucrurile care se petrec in Middle Earth. Multi din cei implicati in productia originala Lord of the Rings s-au intors la munca pentru The Hobbit. Exista intr-adevar acel sentiment de familiarizare, mai ales pentru Peter, care doreste mai ales oameni ce inteleg in totalitate materialul si etica muncii." a declarat Andy Serkins.

Serkis a făcut deja unele incercari de regie, inclusiv motion-capture de performanta pentru mai multe jocuri video printe care si Heavenly Sword.


- "Când Peter mi-a cerut sa fiu regizor secund am acceptat imediat. A fost o surpriza fantastica." spune actorul.

Cand va termina cu filmele Hobbit, Andy Serkis isi propune sa mai regizeze si alte productii, daca ocazia se ofera pe viitor.
In plus, el si producatorul Jonathan Cavendish sunt pe cale de a infinta un studio si un centru de instruire pentru tehnica motion-capture, numit Imaginarium, care va produce materiale proprii, precum si alte proiecte.
In ceea ce priveste intoarcerea sa in Middle Earth, detaliile sunt tinute sub cheie deocamdata, dar Serkis a declarat celor de la THR ca responsabilitatile lui de regizor, merge dincolo de motion-capture:

- "Proiectul este unul epic, ce contine multe aspecte si coordonare intre regie si povestea in sine. Da, exista si unele cadre pe care le voi realiza cu motion-capture, dar voi fi concentrat mult pe locatii pentru a veni in ajutorul lui Peter."


- "The Hobbit este filmat in 3D", a adaugat el, mentionand ca in 3D va fi mult mai greu, chiar si pentru personajele care vor aparea prin efectul motion-capture.
- "Am asteapt cu nerabdare sa fiu Gollum din nou. El nu ma parasit niciodata.
La fel ca si Lord of the Rings, The Hobbit este o interpretare a cartii si va fi fidel reprezentata."


Actorul se pare ca a filmat deja partea sa pentru rolul din The Hobbit, bucata filmata pentru rolul Gollum in motion-capture fiind adaugata mai tarziu in film, el urmand sa isi concentreze munca asupra regiei alaturi de Peter Jackson.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger