The Expandables 2 - A Primit o Data de Lansare

The Expendables 2 il va avea pe Sylvester Stallone din nou ca lider de grup alaturi de Jason Statham (Lee Christmas), Jet Li (Yin Yang), Randy Couture (Toll Road) si Terry Crews (Hale Caesar) care isi vor relua rolurile anul viitor in The Expendables 2, filmul avand deja stabilita o data de lansare.


In timp ce Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger ar putea fi vazuti mai mult decat in filmul anterior, producatori cat si Sly incearca sa aduca in productie si o alta vedeta a productiilor de actiune a anilor ’80 – ‘90, Jean Claude Van Damme, care a anuntat ca doreste sa se alature distributiei.
Alte zvonuri lansate de curand spun ca The Expendables 2 ar putea beneficia si de aparitiile lui Chuck Norris si Steven Seagal, dupa ce acestia, la fel ca si Jean Claude Van Damme, au refuzat sa apara prima parte.
Dupa cum am mai zis si anterior, The Expendables 2 nu va mai fi regizat de Sylvester Stallone, iar producatori impreuna cu Sly se straduiesc momentan sa caute un regizor pentru filmul de anul viitor, lasandu-i mai mult timp creatorului Stallone sa se implice mai mult in interpretare si in crearea unei distributii de exceptie.

In ciuda faptului ca primul film a avut parte de multe critici, trebuie sa recunoastem meritul deplin al productiei de a aduna atate nume cunoscute intr-un singur film, un film care te face sa vrei sa vezi o asemenea distributie, chiar daca nu esti un fan inrait al filmelor de actiune.


Lionsgate a anuntat ca The Expendables 2, cu un scenariu scris de David Agosto si Ken Kaufman, va exploda in cinematografe in 17 August 2012.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger