Green Lantern 3D - Primul Poster Oficial

Cei de la Warner Bros Pictures promit sa aduca pe ecrane un Green Lantern cum nu s-a mai vazut, o ecranizare fidela a personajului Hal Jordan.
Primul poster oficial si explicatii despre intarziera campaniei de marketing puteti gasi in acest articol.

Unul din cele mai puternice titluri si unul din cel mai apreciat personaj DC Comics este Green Lantern.
Povestea personajului Hal Jordan prea putin cunoscuta la noi, fiind una foarte complexa si facand subiectul multor contoroverse, chiar si in randul fanilor.
Acum o saptamana, revizionand trailerul , am remarcat cum filmul Green Lantern se confrunta cu o mare problema, filmul are premiera in mai puţin de trei luni, si din toate promourile de pana acum am vazut un singur trailer.
Caracterul Green Lantern nu este universal cunoscut ca Batman sau Superman, astfel incat pentru primul sau film, super eroul nu are parte de prea multa publicitate agresiva, acesta fiind un risc pe care Warner Bros (literalmente) nu si-l poate permite momentan.

Un articol din LA Times ne permite sa stim de ce filmul nu a avut parte de o campanie agresiva de marketing.
Totul se reduce la faptul ca secventele cu efecte foarte grele stabilite in spatiu, dintre care multe secvente pline de extraterestri, nu sunt finalizate.
Si toate acestea sunt completate de faptul ca filmul are de a face cu o post-conversie 3D care trebuie sa aiba loc.


""Intr-un univers vast si misterios, o forta mica dar puternica a existat de-a lungul multor secole. Protectori ai paci si dreptati, ei sunt numiti Green Lantern.
O fraternitate de războinici care au jurat sa mentina ordinea intergalactica, fiecare Green Lantern poartand un inel care îi acorda superputeri.
Dar atunci cand un inamic nou, denumit Parallax ameninta sa distruga echilibrul puteri in Univers, soarta lor si cea a oamenilor de pe Pamant se afla in mainile celui mai noi recrut, primul om selectat vreodata in Green Lantern : Hal Jordan (Ryan Reynolds).
Hal este un pilot de teste talentat si obraznic, dar determinat si plin de vointa , avand ceea ce nici un membru al Green Lantern nu a avut-o vreodata, umanitatea colegilor piloti si a iubitei din copilarie Ferris Carol (Blake Lively), cu ajutorul carora va deprinde noile puteri si va gasi curajul de a depasi temerile, devenind cel mai mare Green Lantern.""



Green Lantern este regizat de Martin Campbell, si are o distributie din care fac parte Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Jay O. Sanders, Temuera Morrison, Taika Waititi, Jon Tenney, Angela Bassett, si Tim Robbins.

Green Lantern va avea premiera in 17 Iunie anul acesta in 3D.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger