Jennifer Lopez si Jeremy Renner Isi Impumuta Vocea Unor Personaje in Ice Age!

Noi achizitii valoroase pentru vocile unor noi caractere ce se vor confrunta anul viitor in noul film Ice Age : Continental Drift.


Chiar dupa ce a fost numit in rolul principal din filmul de actiune Bourne Legacy, Jeremy Renner se pare ca a fost angajat sa se alature cu vocea in filmul de dsene animate Ice Age: Continental Drift alaturi de alti colegi mai noi in franciza Jennifer Lopez, Wanda Sykes, Aziz Ansari, Keke Palmer si cataretul Drake.
Revenind pentru al patrulea film de desene animate din seria Ice Age se vor afla si binecunoscutele voci ale lui Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Seann William Scott si Josh Peck.

Informatiile spun ca Jeremy Renner va interpreta vocea unui personaj numit Gutt, in timp ce Jennifer Lopez va interpreta o femela tigru numita Shira, cea care va fi interesata de dragostea personajului interpretat de Denis Leary.


Ice Age: Continental Drift este programat sa apara pe marile ecrane in 13 Iulie 2012, si avand in vedere succesul comercial al francizei se presupune ca vor urma mai multe continuari.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger