Imagini Impresionante in Noul Trailer Transformers: Dark of the Moon

Regizorul Michael Bay promite ca Dark of The Moon va fi unul din cele mai bune filme din seria Transformers. Poti vedea de ce in Noul Trailer International Transformers : Dark of the Moon.

In noul Trailer teatral pentru Transformers vedem cateva scene destul de fantastice in plina desfasurare chiar pe Luna, urmate de efecte speciale impresionante care se intampla pe Pamant.
Vorbim aici chiar de o invazie totala a planetei.
Cu toate acestea, stim din filmul anterior Revenge of the Fallen ca vizionarea unor lupte intre roboti pe durata a doua ore nu aduce neaparat un succes si nici nu face ca filmul sa fie unul de succes.
Speram ca noul Transformers va avea o mai buna continuitate in urmarirea actiuni iar scenariul va fi unul de calitate, Michael Bay recunoscand in trecut de mai multe ori ca Revenge Of The Fallen a avut si aspecte care au fost facute in graba.

Transformers: Partea Intunecata a Lunii este regizat de Michael Bay, avandu-l ca producator executiv pe Steven Spielberg si avand in distributie staruri ca Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Malkovich, Frances McDormand, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, avand parte de participarea extraordinara a vocilor actorilor Hugo Weaving, Peter Cullen, si Leonard Nimoy va ajunge in cinematografe in 3D pe 1 Iulie.


Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger