Man In Black 3 - Poze Noi cu Will Smith Si Josh Brolin -

Dupa ce productia filmului Man In Black 3 a fost oprita din cauze unor scurgeri a scenariului, desi studiourile neaga oprirea si scurgerea, productia a fost reluata, iar noi avem parte de noi poze de pe platoul de filmare.

Filmul a avut multe probleme initial, printre care una destul de grava in ceea ce priveste scenariul foarte popular, slab si nu in ultimul rand, dezvaluirea in secret a scenariului catre public.


In cele din urma, productia Men In Black 3, se pare ca si-a rezolvat in mare parte multele din problemele pe care le avea in trecut, in privinta scenariului, si vine cu o poveste re-scrisa si tinuta aproximativ in secret, filmarile fiind reluate.
Pentru prima data au aparut acum cateva saptamani imagini cu Josh Brolin, cel care joaca versiunea mai tanara a lui Tommy Lee Jones si a caracterului Agent K.


Povestea se va invarti in jurul Agentului J (Will Smith), care va merge inapoi in 1960 pentru al salva pe K si a preveni astfel o catastrofa universala.
Trebuie sa recunoastem ca Josh Brolin seamana izbitor cu Tommy Lee Jones (Agent K).


Regizat de Barry Sonnenfeld, in Man In Black 3 mai joaca Alice Eve, Emma Thompson, Nicole Scherzinger, Rip Torn si Johnny Knoxville.
Men in Black 3 va ajunge in cinematografe, in ciuda intarzierilor repetate, in 3D pe 25 Mai 2012.

Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Prieteni Nostri : Craiova Center - Radio KPTV Online
Copyright © 2012. Totul Despre Filme Noi - Clona - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website and Totul Despre Filme Noi
Powered by Blogger